Curno Shopping Center

A new Food Court

Optimization of the existing commercial floor space and design and construction of a new central Food Court connected to the Mall

Located in a wealthy catchment area on the western edge of the city of Bergamo with a catchment area of nearly 600,000 people, Curno Shopping Centre is becoming an increasingly popular destination for shoppers.

 

The new design ensures that all restaurant activities are concentrated to a leasable area of 3,000sqm that is defined by an impressive interior plaza to accommodate a diverse range of food and beverage services.

 

The central space, completely free of pillars, is filled with natural light by a large stained glass domed roof. Stationing areas are configured as separate green islands in order to create a multitude of spaces for a wide variety of experiences.